Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
  Ni befinner er på: Internationellt ▷ Aktuella internationella händelser, uppdaterad 22-07-2018

Aktuella internationella händelser

 

"Internationella händelser" syftar på "händelser där LÄRARE är målgruppen och/eller ELEVER är målgruppen". Båda typer av händelser presenteras under ett och samma uppslag eftersom internationellt förekommer ofta händelser där lärare resp. elever är målgruppen samtidigt. Samma gäller Internationella händelser och Kommande och återkommande internationella händelser.

 

Spanish Suzuki Association's National Suzuki Workshop 2018

Suzuki method

on 24th July – 29th July 2018

Place: Colegio Gredos San Diego Buitrago, Avenida de Madrid, 16, 28730 Buitrago de Lozoya, Madrid. (The closest airport to the venue is Madrid Barajas.)

If you have any questions, do not hesitate to contact us:

presidencia -at- federacionmetodosuzuki -dot- es

 

 

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt
Sök på swesuzuki.org

 

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.