Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, piano, uppdaterad 12-01-2018 

Svenska Suzukiförbundet genomför

Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2018

Presentation av kurslärare — piano: Graham Rix

 

suzukimetoden
© Graham Rix

 

 

Jag heter Graham Rix och är från London. I undervisar i Suzukipiano, men jobbar även som musiker och kompositör. Jag har varit Suzukilärare i över tio år och är tränad av Grant Mead på British Suzuki Institute. Jag älskar att vara en del av Suzukifamiljen, att arbeta med musik, barn och föräldrar tycker jag är både inspirerande och givande. Nu undervisar jag regelbundet på workshops i England (UK National Workshop, Bryanston och Temple Dinsley), men också i andra delar av Europa.

I London har jag min Suzuki-studio, men har fortfarande tid för att komponera och spela konserter. Jag har också lett musik- och kompositions-workshops med flera av Londons orkestrar, på platser som fängelser, sjukhus, skolor och vårdhem. Jag har i fem år spelat piano med den sex piano stora, moderna ensemblen Pianocircus och på kul spelar jag också i band (The Mike Flowers Pops). Vi låg tvåa på brittiska topplistan 1996 (!).

 

>> Tillbaka till Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2018

 

Warning: include(../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_piano_rix.php on line 148 Warning: include(): Failed opening '../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_piano_rix.php on line 148

 

Sök på swesuzuki.org

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.