Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, piano, uppdaterad 12-01-2018 

Svenska Suzukiförbundet genomför

Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2018

Presentation av kurslärare — piano: Viktor Westergren

 

suzukimetoden
Foto: Ylva Hermansson-Sköld

 

 

Jag heter Viktor Westergren och kommer att undervisa på pianolägret. Dessutom blir jag pedagogiskt ansvarig och lägeransvarig för pianolägret.

Till vardags är jag pianolärare på Västerås Kulturskola, men är född och uppväxt i Vänersborg. Jag har under de senaste åren allt mer fördjupat mig i Suzukimetoden och det har både gjort min undervisning både roligare och bättre. Nu går jag nivå 5 på min Suzuki-lärarutbildning och förhoppningsvis har jag tagit min examen till våren.

Som lärare älskar jag att se eleverna utvecklas både som människor och musiker, och att inspirera dem att ta sitt nästa steg. Jag har jobbat på lägret tre gånger tidigare, under Maja Radic fina ledning, och sett hur mycket barnen inspireras och växer under dagarna. Så nu ser jag fram emot ännu ett roligt läger och hoppas att många av våra Suzukipianister vill hänga på denna resa. Det är superkul!

 

>> Tillbaka till Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2018

 

Warning: include(../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_piano_westergren.php on line 151 Warning: include(): Failed opening '../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_piano_westergren.php on line 151

 

Sök på swesuzuki.org

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.