Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, stråk, uppdaterad 23-02-2017 

Svenska Suzukiförbundet i samarbete med Norrköpings Suzukiförening genomför

Elev- och orkesterkurs 26-30 juni 2017

Samtidigt pågår Introduktionskurs för intresserade lärare Läs mera >>

Presentation av kurslärare: Heidi Curatolo

 

suzukimetoden
Foto: Chris Council

 

 

Mitt namn är Heidi Curatolo och jag kommer från USA. Jag är grundare av Suzuki violin- och pianoinstitutet i Aspen, Colorado. Där undervisar jag 40 elever i fiol och piano. Själv hade jag turen att växa upp med Suzukimetoden sedan tre års ålder.

I New York city växte jag upp och där framträdde jag ofta på både fiol och piano tillsammans med lokala orkestrar, kammarensembler och som solist. Till Aspen flyttade jag 2001 efter att ha medverkat vid "Aspen music festival and school" och startade det första Suzukiprogrammet i fiol och piano i regionen.

Att lära mig nya saker är bland det bästa jag vet liksom att arbeta med elever och deras föräldrar, att framträda och resa runt världen för att studera, delta och undervisa i olika sammanhang inom Suzukimetoden.

Jag ser fram emot att möta och arbeta med er alla denna sommar i Sverige!

Översatt från engelska av Suzanne Ingvaldson

 

Se även suzukiassociation.org

 

>> Tillbaka till Elev- och orkesterkurs 26-30 juni 2017

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt
Sök på swesuzuki.org

 

medlem i Svenska Suzukiförbundet    

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.