Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
  Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, stråk, Presentation av lärare uppdaterad 18-03-2019

Svenska Suzukiförbundet

Elev- och orkesterkurs sommaren 2019

Presentation av kurslärare: Jessica Greenberg

 

suzukimetoden
© Jessica Greenberg

 

Hej!
Jag heter Jessica och undervisar i Göteborgs Suzukiförening som fiolpedagog, där jag själv en gång började min musikaliska resa. Min lärarutbildning har jag från Musikhögskolan Ingesund och jag är Suzukiutbildad i Sverige och Danmark. På fritiden spelar jag i kvartett med musik alltifrån Haydn till folkmusik och senaste schlagerhit samt sjunger i kör. Det är för mig första gången som lärare i Jönköping. Jag hoppas vi ska få det roligt tillsammans med mycket spelglädje!

Hälsningar,
Jessica

 

>> Tillbaka till Elev- och orkesterkurs sommaren 2019

 

 

   
Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Svenska Suzukiförbundet
Sök på swesuzuki.org

 

GDPR
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.