Svenska Suzukiförbundet

 

Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, stråk, uppdaterad 14-12-2017 

Svenska Suzukiförbundet i samarbete med Åkerby Suzukiförening genomför

Elev- och orkesterkurs 25-29 juni 2018

Presentation av kurslärare: Haukur F. Hannesson

 

suzukimetoden
Foto: Jane Sherwood

 

 

Haukur F. Hannesson är cellolärare i Västerås, där han undervisar över 40 celloelever, Suzukigrupper och orkestrar. Han har undervisat Suzuki cello sedan 1982 och är av Europeiska Suzukiförbundet (ESA) legitimerad Suzukilärarutbildare.

Haukur var i många år ordförande i Europeiska Suzukiförbundet och även ordförande och styrelsemedlem i Internationella Suzukiförbundet. Han är nu ESAs hederspresident.

Haukur är ordförande för Suzuki Teaching Development Trust, en stiftelse i England vars syfte är att stödja Suzukilärarutbildning i nya och framväxande Suzukiländer.

Han är även suppleant i Svenska stråklärarförbundets styrelse.

 

>> Tillbaka till Elev- och orkesterkurs 25-29 juni 2018

 

Warning: include(../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_strak_hannesson.php on line 185 Warning: include(): Failed opening '../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_strak_hannesson.php on line 185

 

Sök på swesuzuki.org

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.