Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
  Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, stråk, uppdaterad 30-12-2018

 

Elev- och orkesterkurs sommaren 2019

 

Föräldrarna

Lägret är också till för dig som förälder. Det är lyxigt att ha nästan en hel vecka med helpension där du kan fokusera på dina barn, umgås med gamla och nya bekantskaper och ta del av fantastisk musik. Du lär dig mycket genom att närvara vid ditt barns lektioner, där du ser hur man kan göra svåra saker lätt och roligt att lära sig. Du får också möjlighet att lära dig mer på föräldrasnack och frågestund med erfarna och engagerade lärare. Låt dig också inspireras av Peter Edström, som kommer att ha en föreläsning om Alexanderteknik för alla intresserade. Föräldraspel med Johannes Bergion med crossover-tema kommer att bli en höjdpunkt, så ta med dig ditt eget instrument!

 

 

   
Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Svenska Suzukiförbundet
Sök på swesuzuki.org

 

GDPR
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.