Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
  Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, stråk, uppdaterad 30-12-2018

 

Elev- och orkesterkurs sommaren 2019

 

Gemenskap

Du kommer att under nästan en vecka helt gå upp i musiken och att göra det tillsammans med andra som också älskar att spela. Den gemenskap som uppstår när du och spelkompisarna spelar ihop eller lyssnar tillsammans på andra som skapar musik, är någonting alldeles speciellt.

Det är också kul att umgås med kompisarna på rasterna och kvällarna under lägret. Själva platsen där lägret genomförs inbjuder till aktiviteter på olika sätt och det finns också möjlighet att leka och röra på sig i den närliggande Stadsparken i Jönköping.

 

 

   
Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Svenska Suzukiförbundet
Sök på swesuzuki.org

 

GDPR
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.