Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
  Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, stråk, uppdaterad 30-12-2018

 

Elev- och orkesterkurs sommaren 2019

 

Lärarna

Du får undervisning av några av de mest framstående lärarna inom Suzukipedagogiken i Sverige och också spännande internationella gästlärare. Årets internationella gästlärare är Helen Brunner från London, Jan Matthiesen från Danmark och Chiharu Shimano från Matsumoto i Japan. Undervisningen är anpassad till din ålder och musikaliska utvecklingsnivå. Det är ofta väldigt givande att få träffa flera olika lärare med lite skilda sätt att undervisa och du kommer att få med dig nya smarta tips att lära dig att spela ditt instrument.

 

 

   
Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Svenska Suzukiförbundet
Sök på swesuzuki.org

 

GDPR
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.