Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
SSZ, Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, stråk, Presentation av lärare uppdaterad 15-12-2018    

Svenska Suzukiförbundet

Elev- och orkesterkurs sommaren 2019

Presentation av kurslärare: Liv Lidén

 

 

suzukimetoden
© Liv Lidén

 

 

 

 

Mitt namn är Liv Lidén och jag är Suzukilärare på fiol, altfiol och SECE. Jag började spela altfiol enligt Suzukimetoden när jag var fem år. Min första elev fick jag när jag var fjorton år och började undervisa hemma i vardagsrummet. Redan då hade mitt intresse för att undervisa små barn i musik vaknat till liv.

Jag bor på en liten gård på landet med min sambo och våra tre barn, katter och några höns. Jag har renoverat en lada som jag kallar Livsgården. Där driver jag mitt eget företag där jag jobbar med musikverksamhet samt med personlig utveckling, dels genom privata möten, men även genom kurser och föreläsningar. Är även utbildad undersköterska och har jobbat inom akutsjukvården bland annat på drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg. Jag spelar också folkmusik/dansar folkdans och sjunger. Och det finns inget bättre än att stå på toppen av en nypistad backe en kall vintermorgon i fjällen.

 

>> Tillbaka till Elev- och orkesterkurs sommaren 2019

 

 

Sök på swesuzuki.org

 

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Svenska Suzukiförbundet