Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, stråk, uppdaterad 19-02-2017 

Svenska Suzukiförbundet i samarbete med Norrköpings Suzukiförening genomför

Elev- och orkesterkurs 26-30 juni 2017

Samtidigt pågår Introduktionskurs för intresserade lärare Läs mera >>

Presentation av kurslärare: Eva-Helena Morén

 

suzukimetoden
© Eva-Helena Morén

 

 

Jag heter Eva-Helena Morén och jobbar som Fiol/Viola & Ensemblelärare i Västerbergslagens kulturskola (VKS). Västerbergslagens Kulturskola är en Kulturskola som omfattar 2 Kommuner, Ludvika och Smedjebacken. I VKS har vi både Suzuki- och traditionell undervisning.

Jag har studerat vid Musikhögskolan i Göteborg och har Nivå 1 & 2 i Suzukiundervisning. När jag studerade vid Musikhögskolan i Göteborg kom jag i kontakt med Sven Sjögren. Sven var min Metodiklärare där och parallellt med mina studier så undervisade jag också i Göteborgs Suzukiförening.

Efter Musikhögskolan så har jag jobbat som Violin/Viola pedagog i Trollhättan, Hedemora och nu i VKS. Jag har uppdaterat min högstadiemetodik i Violin/Viola genom att gå Ulla Magnussons Violin/Viola Metodik-kurs 2013-14.

Jag och min man Gunnar Morén bor på en gård i Persbo, strax norr om Ludvika. Vi spelar ofta tillsammans, bl.a i "Ludvika Spelmanstrio" och "Moréns Kvintett". Jag är en speleman som älskar att spela i alla möjliga och omöjliga sammanhang!

Att undervisa på en Kulturskola och att där få möta barn, ungdomar och vuxna ger energi och meningsfull tillvaro! Det är livskvalité! Ser fram emot att få träffa er alla i Jönköping i sommar!!

Glada spelhälsningar
Eva-Helena Morén

 

>> Tillbaka till Elev- och orkesterkurs 26-30 juni 2017

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt
Sök på swesuzuki.org
medlem i Svenska Suzukiförbundet    
För alla tidsangivelser på swesuzuki.org gäller: för svensk vintertid addera 1 timme och för svensk sommartid addera 2 timmar till UTC
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.
Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet har i dag 38 nationella Suzukiföreningar.
Suzukimetoden innebår att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.