Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, stråk, uppdaterad 02-05-2018 

Svenska Suzukiförbundet i samarbete med Åkerby Suzukiförening genomför

Elev- och orkesterkurs 25-29 juni 2018

Presentation av kurslärare: Gabriel Szamosi

 

suzukimetoden
© Gabriel Szamosi

 

 

Hej!

Jag har varit lärare tidigare på sommarkurserna och när man blir tillfrågad är det svårt att säga nej, för det är fantastiskt roligt! Jobbar till vardags som cellolärare med allt från nybörjare till avancerade, både på kulturskola och folkhögskola, och tar utöver det frilansuppdrag som musiker.

2010 började jag arbeta som Suzukilärare på cello efter att ha gått nivå 1-kursen i Uppsala 2008. Det gav mersmak så jag fortsatte och blev i december 2015 klar med min nivå 5-examen i Köpenhamn.

Jag ser verkligen jättemycket fram emot att möta alla unga cellister som kommer till årets kurs!!!!!

/Gabriel Szamosi

 

 

>> Tillbaka till Elev- och orkesterkurs 25-29 juni 2018

 

Warning: include(../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_strak_szamosi.php on line 159 Warning: include(): Failed opening '../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_strak_szamosi.php on line 159

 

Sök på swesuzuki.org

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.