Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Förbundets kurser & läger, piano, uppdaterad 24-01-2018 

Svenska Suzukiförbundet genomför

Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2018

Presentation av kurslärare — trumpet: Niclas Ericson

 

suzukimetoden
Foto: Kari Manell

 

 

Jag heter Niclas Ericson och kommer ursprungligen från Kristinehamn i Värmland där jag började spela trumpet i 10-års åldern. Jag utbildade mig till brasspedagog på Musikhögskolan i Örebro. Sedan 2010 heltidsanställd som brasslärare på Kulturskolan i Köping.

2013-14 gick jag världens första Suzukilärarutbildning på trumpet med Ann-Marie Sundberg som Suzuki Instructor. Hösten 2014 började jag undervisa med Suzukimetoden och det har tillkommit elever varje nytt läsår. Mina ”äldsta” elever går nu i årskurs 3. Trumpeten som Suzukiinstrument har visat sig väldigt lyckat och en positiv utveckling för min arbetsplats. Det har också berikat min vanliga undervisning. De gånger vi Suzukilärare på trumpet hittills har träffats med våra elever har gett mersmak och jag hoppas att lägret blir ett tillfälle för trumpetelever och lärare att inspirera och inspireras.

 

>> Tillbaka till Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2018

 

Warning: include(../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_trumpet_ericson.php on line 148 Warning: include(): Failed opening '../php/ref/referer_kurser_forbundets_strak.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/kurser_lager/kurser_forbundets_trumpet_ericson.php on line 148

 

Sök på swesuzuki.org

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.