Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
  Ni befinner er på: Lärarutbildning ▷ Presentation av lärare, AnnaMaria Hedin uppdaterad 01-02-2019

Svenska Suzukiförbundet genomför

Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2019

Presentation av kurslärare — trumpet: Jan Winborg

 

suzukimetoden
© Jan Winborg

 

Mitt namn är Jan Winborg och jag bor i Åkarp som ligger mellan Malmö och Lund. Född och uppvuxen i Malmö började jag spela kornett i Malmö Brass Band. Efter musikgymnasiet fortsatte jag mina studier på musikhögskolan i Malmö på trumpet. Under studietiden hann jag även med ett år i Arméns musikkår som solokornettist. Efter examen från musikhögskolan tillbringade jag en höst i England för att ta privatlektioner och när jag kommit hem hade jag blivit erbjuden jobb på Kulturskolan i Lund, där jag fortfarande jobbar.

När jag fick höra att det fanns Suzuki för trumpet, blev jag intresserad av metoden. För två år sedan började jag min utbildning, och förra året blev jag Suzukilärare i trumpet.

 

>> Tillbaka till Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2019

 

 

 

   
Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Svenska Suzukiförbundet
Sök på swesuzuki.org

 

GDPR
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.