Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Lokala kurser, uppdaterad 29-01-2017 

 

Aktuella lokala kurser & läger öppna för alla medlemmar

 

"Kurser och läger" syftar på "där ELEVER är målgruppen" och "lokala" syftar på "där en lokalförening inom Svenska Suzukiförbundet organiserar" (bland alla kurser och läger i Sverige som presenteras på swesuzuki.org ). Kurser och läger som presenteras på detta uppslag är de (av alla kurser och läger organiserade av lokalföreningar) där alla Svenska Suzukiförbundets medlemmar kan delta.

Ett fåtal lokalföreningar organiserar varje år ett lokalt läger där alla medlemmar i Svenska Suzukiförbundet kan delta. Till exempel erbjuder Göteborgs Suzukiförening varje höst ett musikläger som en förälder har skrivit om i SuzukiNytt: Läger som gav mersmak.

Läs mer om lokalläger 2016 >>

 

En av de större lokalföreningar, Norrköpings Suzukiförening anordnar varje sommar ett lokalt läger (flera instrument) dit alla medlemmar i Svenska Suzukiförbundet är välkomna (bilden till vänster).

Simrishamns Suzukiförening välkomnar också alla medlemmar i Svenska Suzukiförbundet till sitt stråkläger som återkommer varje sommar (bilden från 2013).

Även en liten lokalförening, som Kalmar Läns Suzukiförening, bjuder med jämna mellanrum till ett lokalläger dit alla medlemmar i Svenska Suzukiförbundet är välkomna. Läs om läger 2012.

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt
Sök på swesuzuki.org
medlem i Svenska Suzukiförbundet    
För alla tidsangivelser på swesuzuki.org gäller: för svensk vintertid addera 1 timme och för svensk sommartid addera 2 timmar till UTC
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2016.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.
Svenska Suzukiförbundet Svenska Suzukiförbundet har i dag 37 nationella Suzukif√∂reningar.
Suzukimetoden innebår att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.