Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
SSZ, Svenska Suzukiförbundet
  Kurser & Läger, uppdaterad 31-03-2020

 

31-3-2020

Jag har nu fått uppdatering från SSZ styrelse. Allt jag får kommer att publiceras här omedelbart.
Allt som är nytt och återspeglar den nya situationen kommer att markeras med Rosa bakgrund på meddelandet, som detta.
/Webmaster

 

Kära medlemmar i Svenska Suzukiförbundet,

I skrivande stund råder det en mycket ovanlig situation både här hemma och i resten av vår värld. Det är mycket som inte är som vanligt och vardagen är tung och annorlunda för många av oss.

Efter att noga övervägt har styrelsen till SSZ beslutat att flytta fram båda våra sommarkurser: Stråkkursen 2020 i Jönköping och Kombokursen 2020 i Lunnevad.

Båda kurserna kommer att genomföras MED SAMMA ARRANGÖRER, SAMMA PLATSER OCH SAMMA TIDPUNKTER ÅR 2021. SSZ Tackar Jessica Greenberg och Göteborgs Suzukiförening samt AnnaMaria Hedin och Suzukiföreningen Fru Musica för deras tillit och beslut att ta hand om kurserna 2021 istället. SSZ tackar också Anna-Carin Sundén och Kronobergs Suzukiförening för att de tar hand om Stråkkursen 2022 i Jönköping.

Angående det praktiska : I samråd med arrangörerna kommer SSZ att informera på hemsidan ( swesuzuki.org ) hur flytten av kurserna skall gå till och vad som gäller.

...

I önskan av lugn påsktid till er alla:
Päivikki Wirkkala-Malmqvist, ordförande i SSZ

 

 

 

   
Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE
Sök på swesuzuki.org

 

GDPR
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.