Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
  Lärarutbildning ▷ Suzukilärare, uppdaterad 23-09-2018

Suzukilärare

 

europeansuzuki.org, direkt under menyn, finns "Find a Teacher".

För begreppet "Suzukilärare" se /suzukimetoden/varumarke.php.

Vill framför allt uppmärksamma på trumpetlärare, kontrabaslärare och orgellärare som bara finns upptagna på ESAs lärarförteckning. Även kontaktlärare för instrumenten trumpet, kontrabas och orgel kan ge närmare upplysning om var kan man få undervisning på dessa instrument.

V.g. observera att ESAs lärarförtäckning är uppställd utifrån lärarens bostadsort, medan översikten på swesuzuki.org/suzukimetoden/instrument.php ("Undervisningen enligt Suzukimetoden finns inom SSZs lokalföreningar i: ") är uppställd utifrån "inom vilka SSZs lokalföreningar undervisas det på ett visst instrument?" Det finns alltså behöriga Suzukilärare på ESAs lärarförtäckning som är direktanslutna till SSZ.

 

 

medlem i Svenska Suzukiförbundet    
Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Svenska Suzukiförbundet
Sök på swesuzuki.org

 

GDPR
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.