suzukimetoden Svenska Suzukiförbundet

 

   » Start🏠    » Kontakt    » Styrelse    » Karta    » Suzukilärare    » Instrument       » Nordisk Suzukiträff       » Lärarannons   
suzukimetoden Svenska Suzukiförbundet

 

Regel angående publiceringen av bilder

Bilder i slideshow ovan finns med som exempel så länge. Jag (webmaster) har tagit dessa bilder på Sjövärnskårens sommarskola och skickat dem till flera inom Sjövärnskåren, så det bör nog gå att använda dessa som test på denna sida. Närbilderna är på mina egna barn.
För varje bild kommer jag begära in ett tillstånd från vårdnadshavaren. Det kommer behövas för publicering. Härvid kommer jag att använda mig av nedanstående exempel som en guide för vilka åtgärder som krävs.
Dessa regel är till för att vårdnadshavaren alltid har kontroll över bilder på deras barn som används på swesuzuki.org
Allmänna tillstånd av typen "jag tillåter att bilder på mina barn används på ..." räcker inte, eftersom de inbjuder till "att tänja tillstånd efter behag".
(Styrbord = högersidan i färdriktningen, babord = vänstersidan i färdriktningen.)

Bild 1: inga tillstånd krävs.
Bild 2: gränsfall; kommer att undvika att använda utan tillstånd för roddare på åra nr 1,2,3,5 på styrbord och nr 1 på babord.
Bild 3: kommer endast publiceras med tillstånd för första roddaren (pojke) och roddaren närmast befälet (flicka) på styrbord och alla på babord.
Bild 4: tillstånd krävs för roddare på andra åran babord (nr 4 från vänster om man bara räknar rakt av), samt befäl.
Bild 5: kommer undvika att publicera utan tillstånd för roddare på tredje åra babord (flicka) och femte åra babord (pojken närmast befälet) samt befäl.
Bild 6: åtgärd: beskära bilden; original till vänster, beskuren bild till höger. Inga tillstånd behövs för den beskurna bilden.
Bild 7: tillstånd krävs.
Bild 8: två tillstånd krävs; den som tittar i pärmen med alla tillstånd, styrelsen eller en undrande förälder, vet inte att det är syskon. Två underskrift av samma vårdnadshavare.

/Webmaster

 

Suzukimetoden för trumpet Suzukimetoden för piano Suzukimetoden för violin Suzukimetoden för viola Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning Suzukimetoden för cello Suzukimetoden för gitarr Suzukimetoden för orgel Suzukimetoden för flöjt Suzukimetoden SECE
Warning: include(../php/ref/referer_om_webbsidan_regel.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/om_webbsidan/regel_bilder.php on line 172 Warning: include(): Failed opening '../php/ref/referer_om_webbsidan_regel.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/d/e/2/swesuzuki.org/httpd.www/om_webbsidan/regel_bilder.php on line 172