Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Suzukimetoden ▷ Varumärke, uppdaterad 19-09-2018.    

Får vem som helst kalla sig Suzukipedagog?

Nej, faktiskt inte. Suzukimetoden är nämligen varumärkesskyddad. Endast de lärare som har minst ESA:s utbildning "nivå 1" har den rätten. På samma sätt skall enl. ISA:s regler alla familjer som får denna undervisning runt om i världen tillhöra resp. lands nationella Suzukiförbund. Alla dessa regler har ett huvudsyfte: att värna om Suzukipedagogikens kvalité och fortlevnad. Och ytterst är det ju eleverna som får den största nyttan av detta.
» Läs mera

 

ISA POLICY FOR USE AND LICENSING OF SUZUKI TRADEMARKS AND COPYRIGHTS

ISA Policy Position Statement:
1. The ISA is the owner, by assignment from Dr. Suzuki of
  a) his worldwide copyrights in his musical works and instructional materials and
  b) his worldwide trademark rights for the name Suzuki issued in connection with such materials and educational programs and services.
» Läs mera

 

Suzukimetoden
Foto: Norrköpings Suzukiförening

 

 

Sök på swesuzuki.org

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2018.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.