Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
SSZ, Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Internationellt, uppdaterad 17-10-2019    

 

Fortsätt härifrån till anmälan >> britishsuzukigala.com

Direkt länk till anmälan >> https://bsg2020.online/

Flyer

 

Royal Albert Hall for BSI Gala Concert Easter 2020 — online registration opens in September 2019

Senaste nytt från ESA: Registration:
Online registration for all Gala Week events will open in 12 September 2019 and places will be confirmed shortly thereafter in Autumn 2019.

British Suzuki™ Gala Concert on Easter Sunday 12 April 2020. Suzuki™ students in mid-Book 2 and over for Flute, Piano, Recorder, Viola, Violin and Violoncello from all over Europe and beyond will be invited to apply.

Helen Brunner har gått ut med att sidan öppnas för anmälan under september 2019.
När sidan — BSI (British Suzuki™ Institute) — blir öppen, kommer jag att lägga in en länk till anmälan här: "NU ÄR ANMÄLAN ÖPPEN". (Platser kommer att fyllas snabbt).
/Webmaster

Helen Brunner har organiserat Suzuki™ Gala Concert 2016, kommer att organisera Suzuki™ Gala Concert 2020 och varit gästlärare på SSZ stråkläger 2019.

Läs om förra Suzuki™ Gala Concert, The Royal Albert Hall: ESA Teachers' Newsletter, Volume 36 2016.

Internationellt

 

Om strukturer och organisationer i den internationella Suzukigemenskapen

 

Det var i det internationella mötet som medvetenheten om modersmålets inlärningsmetod kom till och det var Suzukis erfarenheter som utlänning i Tyskland som gjorde att han kom på idén att utveckla sin undervisningsmetod. Eftersom det internationella ursprunget och den internationella dimensionen i Suzukigemenskapen är så viktig, har Internationella Suzukiförbundet (ISA) och de regionala och nationella Suzukiförbunden ett sammanhängande medlemskap för de individer, lärare, föräldrar och barn samt andra intresserade, som deltar i eller vill stödja undervisning enligt Suzukimetoden. Den enkla nyckeln för oss i Sverige till denna gemenskap är vårt medlemskap i Svenska Suzukiförbundet. Genom detta medlemskap kan vi delta i Suzukiaktiviter, kurser och läger över hela världen, bidra till att utbildade Suzukilärare finns och se till att det finns undervisningsmaterial för alla Suzukiinstrument.

 

 

 

Det gäller nolltolerans ang. 'Me too'-ärenden.
Av förankommen anledning har ISA skickat ett beslut, vänligen följ länken >> internationalsuzuki.org

 

 

Suzukimetoden

 

 

Suzukimetoden

 

 

 

Sök på swesuzuki.org

 

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Svenska Suzukiförbundet