Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Lärarutbildning ▷ Suzukilärare, uppdaterad 20-09-2018    

Suzukilärare

 

europeansuzuki.org, direkt under menyn, finns "Find a Teacher".

För begreppet "Suzukilärare" se /suzukimetoden/varumarke.php.

Vill framför allt uppmärksamma på trumpetlärare, kontrabaslärare och orgellärare som bara finns upptagna på ESAs lärarförteckning. Även kontaktlärare för instrumenten trumpet, kontrabas och orgel kan ge närmare upplysning om var kan man få undervisning på dessa instrument.

V.g. observera att ESAs lärarförtäckning är uppställd utifrån lärarens bostadsort, medan översikten på swesuzuki.org/suzukimetoden/instrument.php ("Undervisningen enligt Suzukimetoden finns inom SSZs lokalföreningar i: ") är uppställd utifrån "inom vilka SSZs lokalföreningar undervisas det på ett visst instrument?" Det finns alltså behöriga Suzukilärare på ESAs lärarförtäckning som är direktanslutna till SSZ.

 

 

Suzukimetoden
Foto: Norrköpings Suzukiförening

 

 

Sök på swesuzuki.org

 

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Svenska Suzukiförbundet